dimarts, 26 de gener del 2016

Recomanem pel.lícules


Els alumnes de 5è hem fet un estudi de les pel·lícules que més ens agraden i les pel·lícules més vistes, i aquest ha sigut el resultat:

1.Rànking de les pel·lícules que més ens agraden:

1.Los Pitufos
2.Los Minions
3.Ratatouille
4.Harry Potter i la piedra filosofal
5.Madagascar
6.E.T
7.Charlie i la fabrica de chocolate
8.Los Vengadores
9.Rompe Ralph
10.Big Hero 6



2. Rànking de les pel.lícules més vistes:


1. Ratatouille 
2. Los pitufos
3.Madagascar
4.Los Minions
5. Charlie y la fábrica de chocolate
6. E.T
7. Harry Potter y la piedra filosofal
8.Los Vengadores
9.Big Hero 6
10.Rompe Ralph





3. Les pel.lícules són:

          Ratatouille
          Durada: 115 min
                 Estil: Pel.lícula   d’animació

                 Sinopsis: 





 Rémy és una rata que ha nascut amb un desenvolupat sentit de l'olfacte. Quan descobreix un llibre del més gran xef deParís, Rémy es meravella amb el món culinari, somia convertir-se en un gran xef francès a pesar de l'oposició de la seva família, del seu pare i del seu germà Emile, sense oblidar el problema evident que suposa ser una rata en una professió que detesta als rosegadors. Després de separar-se de la seva família en un accident, la destinació duu a Rémy a lesembornals de París, però la seva situació no podria ser millor, ja que es troba just sota un restaurant que s'ha fet famós gràcies a Auguste Gusteau, una estrella de la cuinna. 




         
Los Pitufos
                                    Durada: 103 min
Estil: Pel.lícula d’animció

                                    Sinopsis:



En plena edat mitjana, el malvat Gargamel descobreix el petit poblet dels barrufets i els persegueix fins al bosc. Els barrufets s'escapen, però alguns travessen un portal màgic que els transporta al món contemporani. En concret, els barrufets es troben en mig del Central Park de Nova York a casa d'una jove parella que espera un fill.

                             Harry Potter                     
Durada : 153min                               Estil: novel.la fantàstica                          
La història comença amb la celebració del món màgic. Durant molts anys, havia estat aterrit pel malvat mag Lord Voldemort. La nit del 31 d'octubre, va matar a Lily i James Potter. No obstant això, quan intenta matar el seu fill d'1 any, Harry, la maledicció assassina Avada Kedavra es torna sobre si mateix. El cos de Voldemort resulta destruït, però el seu esperit sobreviu: no està mort ni viu. Per la seva banda, a Harry només li queda una cicatriu amb forma de raig al front que és l'únic romanent físic de la maledicció de Voldemort. Harry és l'únic supervivent de la maledicció assassina, i arran de la misteriosa derrota de Voldemort, el món màgic comença a cridar com «el nen que va sobreviure».
                              

                                                                      
                                                                        Madagascar
                                                                        Duració:80 minuts
                                                                     Estil de la pel·lícula comèdia                d'aventura infantil



Sinopsis:





Alex el león es el rey de la selva urbana: es la atracción estelar del zoo neoyorquino de Central Park. Como sus mejores amigos, Marty la cebra, Melman la jirafa y Gloria la hipopótamo, Alex ha pasado toda su vida en feliz e ignorante captividad, bien alimentado y en una jaula con excelentes vistas al parque 
   
    Charlie y la fábrica de chocolate



                     

Charlie Bucket es un niño amable y educado que vive en la pobreza en una pequeña casa a las afueras de la ciudad, junto a sus padres y sus cuatro abuelos. Todos ellos dependen del sueldo del padre de Charlie, que trabaja en una fábrica de pasta dentífrica, colocando los tapones en los tubos de dentífrico.

Duració:115min



                              Rompe Ralph
                                                  Durada: 120 min
              Estil: Pel.lícula d’animació

                                                                  
Durante décadas, Ralph (voz original en inglés de John C. Reilly) ha vivido a la sombra de Repara-Félix Jr., el chico bueno de su videojuego. Cansado de ser el malo de la historia, Ralph decide tomar el asunto por sus propias y gigantes manos, y se lanza en un viaje a través de los distintos mundos y generaciones de videojuegos para demostrarle al mundo que él también puede ser un héroe.

                             

                               E.T
                                         Durada: 121 min
                                      
                                     
Sinopsis: El film comença a Crescent City amb un grup de botànics extraterrestres que reuneixen mostres de la vegetació. Agents del govern dels EUA apareixen i els extraterrestres fugen en la seva nau espacial, deixant enrere a un dels seus en les seves presses. L'escena canvia a una llar en els suburbis de Califòrnia, on un nen anomenat Elliott (Henry Thomas) fa de servent del seu germà gran, Michael (Robert MacNaughton), i els seus amics (KC Martel, Sean Frye i C. Thomas Howell) . Quan ell va per la pizza, Elliott descobreix l'extraterrestre abandonat, qui fuig amb promptitud







                        Big Hero 6
                                         
                                       Durda: 102 min
                                       Estil: Pel.lícula d’animació
 Sinopsis:Sent aquesta la seva primera projecte junts, Marvel i Disney et porten aquesta història animada titulada 'Big Hero 6' sobre Hiro Hamada, un brillant prodigi de la robòtica que es troba atrapat en una trama criminal que amenaça amb destruir la precipitada i tecnològica ciutat de Sant Fransokyo. Amb l'ajuda del seu company més proper, un robot anomenat Baymax, Hiro uneix forces amb un poc inclinat equip de primerencs lluitadors contra el crim, conformat per Fred, Go Go estómac, Wasabi i Honey Lemon, en una missió per salvar la seva ciutat
















Los Minions
                                          Durada: 91 min
                                          Estil: Pel.lícula d’animació


Sinopsis: La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Els Minions van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a través del temps, posant-se sempre al servei dels amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos amb vida - des del T. Rex a Napoleó -, els Minions acaben sentint-se sols i cauen en una profunda depressió.
No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i l'adorable Bob, decideix llançar-se al món a la recerca d'un nou amo malèvol a qui els seus col·legues puguin seguir.

                                                    

                                                                 

                                                                   Los vengadores.
                                                                   Duració :142min
                                                              Estil: pel.lícula d’acció







Marvel Studios presenta “Marvel Los Vengadores”, el equipo de super héroes más espectacular de todos los tiempos con iconos como Iron Man, El Increíble Hulk, Thor, Capitán América, Ojo de Halcón y Viuda Negra. Cuando un enemigo inesperado amenaza con poner en peligro la seguridad mundial, Nick Fury, Director de la agencia internacional para el mantenimiento de la paz, conocida con el nombre de SHIELD, necesita encontrar urgentemente un equipo que salve al mundo del mayor de los desastres. Así empieza una búsqueda por todo el mundo para reclutar personal.